Informasjonskapsler brukes for måling, annonsering og optimalisering. Ved å bruke nettstedet godtar du våre personvern- og sikkerhetsvilkår. Jeg forstår

Om oss

 
Sammen blir vi sterkere
Sigum AS og Fagerberg Norge AS er i dag viktige leverandører av ventiler, aktuatorer og instrumentering til industri, offshore, VA og kraftmarkedet i Norge. Begge har i flere år vært eid av Indutrade AB, www.indutrade.se.
1. mai 2015 slo vi oss sammen og dannet Sigum Fagerberg AS.

Vi vil med denne sammenslåingen styrke vårt servicenivå og tilstedeværelse for våre kunder. Med henholdsvis 88 og 35 år i bransjen, vil vi videreføre våre kvalitetsprodukter og lange erfaring i det nye selskapet.
Administrerende direktør er Fredrik von Wachenfeldt, som kommer fra Fagerberg Norge AS.

Sigum Fagerberg AS vil ha hovedkontor og lager lokalisert i Moss,  med salgskontor i Sandvika. Gjennom eksklusive avtaler med ledende produsenter i Europa og USA har vi profilert oss i første rekke som leverandør av kvalitetsprodukter til kunder innen industri, on/off-shore, kommuner, HVAC, energi og OEM-sektoren.

Sigum Fagerberg AS forretningsidé
»Sigum Fagerberg AS, skal markedsføre og selge ventiler, instrumenter samt nærliggende sortiment for avstengning, regulering og styring av væske- og gassprosesser samt tørre medier. Høy kvalitet, høy teknisk kunnskap med rådgivning samt veldig god leveringskapasitet og leveringssikkerhet skal kjennetegne Sigum Fagerberg AS. For kunder innen industri, kommune, HVAC, on-/offshore, energi og OEM-sektoren skal Sigum Fagerberg framstå som det tryggeste og beste alternativet»