Informasjonskapsler brukes for måling, annonsering og optimalisering. Ved å bruke nettstedet godtar du våre personvern- og sikkerhetsvilkår. Jeg forstår

Historikk

 
Fagerberg Norge AS
Gustaf Fagerberg startet Fagerberg i Göteborg år 1897. Tidligere Fagerberg Norge AS ble etablert i 1980 og var en del i Fagerberg-gruppen som opererte i hele Skandinavia.
I 2001 kjøpte Indutrade AB opp Fagerberg Norge AS. I 2009 flyttet Fagerberg inn i nye lokaler på Årvollskogen i Moss hvor de fremdeles er lokalisert.
Sigum AS
Tidligere Sigum AS ble etablert i 1927 i Oslo under navnet Ingeniørfirmaet Sigurd Sørum AS. I 1961 flyttet vi inn i eget bygg på Kjørbo i Sandvika. I 2007 kjøpte Indutrade AB opp Sigum AS. I mai 2016 flyttet vi inn i nye lokaler på Billingstad.
Siden etableringen i 1927 har Sigum AS hatt fokus på kvalitetsprodukter og den støtten man bør kunne forvente rundt en slik leveranse.
Sigum Fagerberg AS
I mai 2015 slo vi oss sammen og dannet Sigum Fagerberg AS. Vi vil med denne sammenslåingen styrke vårt servicenivå og tilstedeværelse for våre kunder. Med henholdsvis 88 og 35 år i bransjen, vil vi videreføre våre kvalitetsprodukter og lange erfaring i det nye selskapet. Vi eies fremdeles av Indutrade AB.